1000 euro: hoe kun je die op een slimme manier vermeerderen?

1000 euro: hoe kun je die op een slimme manier vermeerderen?

De 1000 euro uitgeven?

Natuurlijk, inkopper. Je 1000 euro uitgeven is een optie. Dat is uiteraard niet wat ik bedoel als je weet dat deze site bedoeld is om jou te helpen om je geld zinvol te beleggen.

Voor het uitgeven van je 1000 euro zijn er genoeg andere sites.

1000 euro

Oké. Stel dat je 1000 euro beschikbaar hebt en je wilt het vermeerderen. Wat zijn je mogelijkheden dan?

Wil je wel of niet je succes met anderen delen?

Stel dat je alleen geld wilt investeren maar je voelt er niks voor om met anderen over je resultaten te praten. Dan zijn dit mogelijkheden voor die 1000 euro.

  • Je kunt het op de bank laten staan. Na 1 jaar het ongeveer €1.004 geworden, als het niet €1.003 is.
  • Je kunt het beleggen bij de bank. Je kunt er aandelen van kopen of het in een fonds stoppen. Resultaat? Dat kan natuurlijk enorm wisselen. Als je weet wat je doet (bij het kopen van losse aandelen), kun je enorm verdienen. Als je besluit het in een fonds te stoppen zodat een fondsmanager van een bank het voor je beheert, loop je minder risico en zijn je verdiensten vaak ook lager.
  • Je kunt er fysiek goud van kopen. Of zilver. De laatste jaren zijn deze grondstoffen in prijs gestegen. Dit is een hele veilige manier van beleggen. Immers, het goud of zilver kun je op ieder moment verkopen tegen contant geld.
  • Je kunt de 1000 euro in een online programma beleggen. Het resultaat hangt heel erg af van het bedrijf, het product waarin je belegt, hoe de supportafdeling van het bedrijf werkt, de ondersteuning van degene die je heeft aangebracht, of het bedrijf alle licenties op orde heeft en nog een paar belangrijke regels voor succes. Lees ook mijn blog hierover.

1000 euro

Vooraf is een andere vraag belangrijk: de ‘waarom’ vraag.

Waarom wil je 1000 euro vermeerderen? Dat lijkt een simpele vraag. Toch is het goed om te weten wat er bij jou aan ten grondslag ligt. Wil je er een bedrag per maand aan verdienen zodat je daar iedere maand van uit eten kunt gaan? Of dat extraatje aan jezelf wilt geven? Dan is je waarom helder. Kijk ook eens wat ik in deze blog hierover heb geschreven.

Hoe lang kun jij de 1000 euro missen?

Ook een belangrijke vraag. Als je altijd over die 1000 euro wilt kunnen beschikken, zal je rendement uiteraard lager zijn dan als je het bijvoorbeeld 1 of 2 jaar niet nodig hebt.

1000 euro

Ga er voor een interessant rendement van uit dat je de 1000 euro 1 jaar kunt missen. Lukt je dat?

Een andere vraag. Wat vind jij een redelijk en haalbaar rendement op de 1000 euro?

Is dat 5 euro per maand? Of 50 euro?

Een aantal opties om over na te denken.

Er zijn 3 online programma’s waar ik mee werk. Ze zijn heel verschillend zijn qua product, bedrijf en achtergrond. Ik leg het hieronder uit.

1000 euro

In goud

Global Intergold bestaat al een aantal jaren wereldwijd. Het is een webshop uit Engeland voor het aankopen van goud. Zij hebben 2 bezoekkantoren. Daarbij bestaat er ook een netwerkmogelijkheid waarmee extra geld verdiend kan worden.

-> Inleg: €275 eenmalig.

-> Hoe leg je dat geld in? Via bank, credit-/debetcard of bitcoin.

-> mogelijk rendement? €450 terug zodra je de 2 mensen hebt gevonden. Daarna groei je door tot 7000 euro.

-> Terugkerende kosten? Nee

-> Mensen onder je inschrijven? Ja, 2.

-> Risico? Niet. Redenen: 14 dagen bedenktijd PLUS je €275 terug als je geen 2 mensen mocht vinden. Lees ook mijn blog hierover.

In vastgoed en cryptocurrency.

Nanoclub bestaat sinds 2015. Nanoclub verdient geld door o.a. vastgoed, energie en online gaming. Daarnaast hebben zij de cryptocurrency de Nanocoin (NNC) waar je op diverse plekken mee kunt betalen en die een groot potentieel heeft. 50% van je rendement zet je om in Nanocoins tegen de dagwaarde. En deze coins komen in je programma waarover je ook nog eens 1% rendement per week krijgt.

-> Inleg: vanaf €249 eenmalig.

-> Hoe leg ik dat geld in? Via bankrekening of bitcoin.

-> Mogelijk rendement: vanaf 0,15% per dag, afhankelijk van het pakket. Daarnaast profiteer je van de waardestijging van de munt.

-> Terugkerende kosten? Niet voor Nanoclub, wel voor trading platform Tradano €29,99 per jaar

-> Mensen onder je inschrijven? Hoeft niet, mag wel.

-> Risico: gemiddeld. Munt kan theoretisch in waarde zakken. Bedrijfsresultaten zouden kunnen tegenvallen.

In het opkopen van bedrijven en asset management.

Questra bestaat sinds 2009 en verdient geld door o.a. opkopen van bedrijven. Degelijk Spaans bedrijf. Je kunt je eigen fondsmanager kiezen. De winst kun je op een debetcard laten zetten, herinvesteren of uit laten betalen op je bankrekening. Dit is de inschrijflink.

-> Inleg: vanaf €90 eenmalig.

-> Hoe leg ik dat geld in? Via bankrekening, Advcash, Perfectmoney, OkPay of bitcoin.

-> Mogelijk rendement: 4 tot 6% per week.

-> Terugkerende kosten? Niet.

-> Mensen onder je inschrijven? Hoeft niet, mag wel.

-> Risico: gemiddeld.

Bij alle genoemde producten wil ik vermelden dat niets geheel zonder risico is. Zelfs als je het geld op de bank zet, heb je een (weliswaar klein) risico dat je het kwijt kunt raken.

1000 euro

Focus op 1 programma?

Dit is een optie, als je je helemaal wilt verdiepen in 1 programma. Dat is niet zo’n gek idee. Voordeel is dat je niet afgeleid wordt door de andere programma’s. Nadeel is dat mocht het bedrijf omvallen, je hele 1000 euro kwijt bent.

Zo kun je bijvoorbeeld €275+€275+€450 is precies 1000 euro in Global Intergold leggen

of

€999 in Nanoclub

of

€810+€90+€90 is €990 in Questra.

Verlaag je risico door een slimme combinatie te maken.

Als je de 1000 euro verdeeld over de programma’s, dan verlaag je je risico enorm. Bovendien heb je ook dan een mooi rendement op je geld.

Voorbeelden van slimme combinaties.

€275 in Global Intergold, €249 in Nanoclub en €270+€99+€99 in Questra

of

€450 in Global Intergold, €249 in Nanoclub en €270 in Questra

Wil je eens met mij van gedachten wisselen? Neem dan vooral contact met me op.

Over de schrijver
Kees
Door

Kees

op 19 Mar 2018

Nep

Robert
Door

Robert

op 16 May 2019

Helemaal met Kees eens: Nep en oplichterij. Piramide structuren. Questra is een degelijk "Spaans" bedrijf???? Ucraïne is dichter bij de waarheid. Doe eens wat onderzoek, of ben je er zelf al ingetuind?

Reactie plaatsen