Geld verdienen met internet: kies voor het Bol partnerprogramma

Geld verdienen met internet: kies voor het Bol partnerprogramma

Geld verdienen met internet: wist je dat dit mogelijk is door boeken en andere artikelen aan te bevelen via het Bol partnerprogramma? Zo kun je meer inkomen genereren en zelfs een passief inkomen verdienen.

Geld verdienen met internet door de online verkoop van boeken

Stel dat je een artikel schrijft over een bepaald boek waar jij weg van bent. Een boek dat je veel leest en waardoor je geïnspireerd bent. Dan wil je je klanten vertellen waarom dat boek zo interessant is en wat je klant eraan heeft.

-> Je hebt bijvoorbeeld een website die gaat over wijnen. Je verkoopt wijnen, geeft wijnworkshops en blogt over wijn. Hoe mooi en aanvullend kan het voor je bezoekers zijn als je reviews schrijft over bepaalde boeken die over wijnen gaan? Jij bent immers de expert.

-> Ander voorbeeld. Je bent een coach met een eigen praktijk en je werkt met een bepaalde methodiek. Een gedachtegoed van iemand. Juist jij kunt vanuit je professionaliteit goed vertellen over deze methodiek. En je beveelt een boek of artikel aan. Bijvoorbeeld werk van Covey, over mindfulness, of een coaching-kalender waar jij goede ervaringen mee hebt.

Door het aanbevelen van boeken kan je extra geld verdienen met internet. Niet door je website vol te stoppen met advertenties. Dat werkt niet en schrikt je bezoeker af. Maar juist door over de producten te vertellen, kun je je bezoekers interesseren voor een aankoop. En zo kun jij meer inkomen genereren.

Ook kun je door het Bol partnerprogramma in te zetten, e-books, luisterboeken en bijvoorbeeld spelen promoten. Wees creatief en schrijf bijvoorbeeld een review over een boek of product dat bol.com verkoopt.

Het is een idee om te kijken of het aanbevelen van boeken bij jou en je bedrijf past.

geld verdienen met internet: Bol partnerprogramma

2 grote voordelen van het aansluiten bij het Bol partnerprogramma

Het eerste voordeel is natuurlijk: jij kunt extra geld verdienen met internet, en je hoeft het maar één keer in te richten. Wil je meer geld verdienen met internet, dan kun je extra producten aanbieden en op die manier meer inkomen genereren.

Wil je nog meer uit het bol.com partnerprogramma halen, dan kun je door een aantal extra dingen te doen, ook extra geld genereren.

Het andere voordeel is, dat je je expertstatus verhoogt. En dat wil je!

Als jij als professional laat zien wat jou inspireert, zullen je websitebezoekers dat enorm waarderen. Het geeft aan wie jij bent en wat je bezighoudt. En je geeft, niet te vergeten, waarde aan je klanten. Zoals informatie waarmee jouw klant heel blij is.

Dit is geen snel rijk methode. Maar het is absoluut zinvol om te gaan doen.

Mij valt het op dat nog weinig ondernemers op deze manier geld verdienen met internet.

Misschien heeft het te maken met de vrij lage commissie die je per verkocht boek krijgt. Waardoor veel ondernemers er geen heil in zien. Je verdient namelijk 6% op gewone boeken en 8% op e-books. Voor een gemiddeld boek kom je dan uit op tussen de €1 a €2 per verkocht boek.

Meer inkomen genereren doe je dan ook door meer boeken aan te bevelen en de meest interessante boeken voor jouw klanten ook te promoten op social media zoals op Facebook.

Ondanks lage opbrengst per boek: waarom raad ik je toch aan om dit te onderzoeken?

Het is je mindset die went aan een passief inkomen.

De meeste mensen, jij misschien ook, denken in uurtje factuurtje. Zij denken niet aan een mogelijkheid om automatisch geld te genereren. Het idee wil ik graag vanuit mijn expertise onder je aandacht brengen.

geld verdienen met internet: Bol partnerprogramma

Stel dat je op deze manier een paar tientjes per maand extra kunt verdienen. Dat is een leuk begin om slim geld te verdienen, toch?

En vergeet niet: als je daarnaast energie stopt in het vergroten van het aantal bezoekers op je website, dan wordt je conversie hoger.

Hoe werkt het Bol Partnerprogramma om meer inkomen te genereren?

Je kunt je aansluiten bij het Bol Partnerprogramma. Dan beveel je producten aan op je eigen site. Die producten staan in verbinding met bol.com. Een aankoop die op jouw site wordt gedaan, wordt geregistreerd, en jij vangt dan commissie.

Ik leg je hieronder uit hoe het werkt.

Video 1. De inleiding.

Wordt de video niet getoond? Bekijk hem dan via YouTube

Spreekt het je aan? Kijk het vervolg in filmpje 2.

En kijk hoe ik het voor elkaar kreeg om een wc-bril te verkopen zonder dat ik het doorhad 🙂

Wordt de video niet getoond? Bekijk hem dan via YouTube

Hoe begin je met het gebruiken van het Bol partnerprogramma?

Begin met het maken van aan account via het Bol partnerprogramma. De site is helder opgebouwd en je vindt er ook online hulp.

Op Bol.com zelf zie je uiteraard alle boeken en artikelen.

Vervolgens is het belangrijk eerst te bepalen wat je wilt en wat je vindt passen bij jouw website. De vragen die belangrijk zijn:

social2 Wil je bloggen over boeken of over andere artikelen?

social2 Wil je boeken in de zijbalk van je site opnemen?

social2 Wil je een apart menu-onderdeel op je site opnemen met bijvoorbeeld ‘boeken’ of is er een item dat je speciaal onder de aandacht wilt brengen?

social2 Welke andere mogelijkheden zie je om boeken en artikelen te promoten?

geld verdienen met internet: Bol partnerprogramma

Als je het bol partnerprogramma inricht, zorg je er automatisch voor dat …

 jij zichtbaarder wordt via je website en social media

 je meer bezoekers naar je website krijgt

 jij je bezoekers meer en waardevolle informatie geeft

 je bezoekers langer op je website blijven (en dat is weer goed voor je vindbaarheid)

 jij je expertstatus vergroot

 je natuurlijk begint met het opbouwen van een eerste stroom aan passief inkomen. En zo kun je meer inkomen genereren.

Vragen? Laat het me weten. Ik help je graag. Succes!

Saskia Bussink

Over de schrijver
Denise Boomer
Door

Denise Boomer

op 20 May 2018

Ik wil heel graag de vervolgvideo toegestuurd krijgen over het partnerprogramma van Bol.com. Nb mijn website staat nog niet online.

Syllie
Door

Syllie

op 24 Jun 2018

Ik wil wel graag nog meer weten

Jeroen
Door

Jeroen

op 16 Oct 2019

Goed artikel! Ik lees zowat alles van Slimgeldinvesteren, heb er veel aan gehad. Wat ik anderen ook zeker aanraad is de Bol Masterclass Cursus: https://grofgeldverdienen.nl/bolmasterclass Ik weet zeker dat je er iets aan gaat hebben!

Reactie plaatsen