Duurzaam vervoer: Skyway bijna in fase 12
Mis deze kans niet..

Page content

Informatieavond Slim Geld Investeren: Samen Bouwen Aan Groei

Klas

Iedereen weet dat je tegenwoordig van de bank geen tot weinig rente op je geld krijgt. Sterker nog, er gaan stemmen op dat er een tijd komt dat we moeten gaan betalen om geld op de bank te mogen laten staan. Wij denken dat dit beter en slimmer kan. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om in te investeren. Van aandelen tot handelen in Forex, van beleggingsfondsen tot investeren in startups. Elk heeft zo zijn eigen risicoprofiel en mogelijke rendementen.

Investeren in vastgoed is één van de mogelijkheden die veel kansen biedt. Binnen de vastgoedwereld bestaan er verschillende mogelijkheden tot investeren. Van korte tot langere termijn, van laaggeprijsde panden tot duurdere woningen. Van het zelf investeren in een woning voor de verhuur tot het samen met anderen investeren in één winstgevend project.

Samen bouwen aan groei

Slim Geld Investeren en SamenInGeld werken nauw samen met mensen die het interessant vinden om deel te nemen aan projecten in vastgoed. Beide bedrijven werken heel verschillend en hebben de handen ineen geslagen.

Daarom lijkt het ons de moeite waard om je op een informatiebijeenkomst te vertellen welke mogelijkheden je zoal hebt om je spaargeld nuttig en met een prima rendement te investeren.

Samen In Geld

Vorig jaar is het crowdfundingsplatform SamenInGeld gelanceerd. Een nieuw en innovatief concept binnen de financiering van vastgoed. SamenInGeld heeft een unieke AFM vergunning om hypotheken via crowdfunding te verstrekken. Het gaat hier om panden voor de verhuur aan particulieren, zoals een zorgappartement of studentenhuis, vanzelfsprekend zorgvuldig gekeurd en op goede locaties in heel Nederland. Angelique Kalverda is één van de drie partners van SamenInGeld en is met het team van SamenInGeld constant op zoek naar mensen die via crowdfunding  in vastgoed willen investeren. SamenInGeld biedt hypothecaire zekerheid en toch een goed rendement!

Print

Slim Geld Investeren

Slim Geld Investeren is een bedrijf van Saskia Bussink. Dit bedrijf is gekoppeld aan haar Engelse limited company. Saskia is professioneel investeerder in woningprojecten in Engeland. Daar is zij opgeleid en heeft ze een mentorship doorlopen. Ze werkt door heel Europa nauw samen met de opleider om de 3-daagse trainingen over financiële vrijheid en investeren in vastgoed te geven. Haar netwerk in Engeland met o.a. makelaars, aannemers, verhuurbedrijven en financiers is groot.

Informatieavond

Op 20 september 2016 ben je weer van harte welkom op onze informatieavond in Amersfoort-Noord, Peer! Maanlander 14a in Amersfoort.

Programma

19.30 ontvangst en om 20 uur start van de bijeenkomst.
saskia-136x15020.05-20.45 Saskia Bussink over het cashflowkwadrant en op welke manieren je financieel vrij(er) kunt worden. De mogelijkheid tot investeren in interessante woningprojecten in Engeland.

 

Angelique-90x90

20.45-21.15 Angelique Kalverda over het crowfundingplatform SamenInGeld en de mogelijkheid tot het investeren in woningprojecten in Nederland.

 

21.15-22 uur afsluiting en gelegenheid tot het stellen van vragen.

Mogen we op je komst rekenen? Je bent van harte welkom.

Ja, ik meld me aan voor de Property Preview

Met dit formulier meld je je aan voor de gratis Property Investing Preview.
  • Belangrijk om te weten

    Na je aanmelding sturen we je een bevestiging via de mail.De avond is gratis. Belangrijk om te vermelden is, dat wij een 'no show fee' hanteren van €25 ex. btw als we uiterlijk 24 uur vooraf geen afmelding van je hebben ontvangen. Natuurlijk mag er altijd iemand anders in jouw plaats komen.
  • Praktisch & Meer informatie

    Inloop 19.00 uur. Start avond 19.30 uur. Adres: Peer! Amersfoort-Noord, Maanlander 14a, 3824 MP Amersfoort. Saskia 06-21809783 John 06-10050183