Duurzaam vervoer: Skyway bijna in fase 12
Mis deze kans niet..

Page content

LikesXL: meer bezoekers naar je website. En een (extra) inkomen.

LikesXL. Verdien mee aan 3 inkomstenstromen in 1.

likesxl

LikesXL is een programma waar je vanaf €50 een advertentiepakket koopt. Voor die €50 krijg je 1500 views op je website, landingspagina of affiliatelink naar keuze. Of een combinatie daarvan. Voor, uiteraard, meer bezoekers op je website.

LikesXL is in oktober 2015 gestart. Na 4 weken hadden zich meer dan 20.000 deelnemers uit 166 verschillende landen ingeschreven. Het platform groeit dagelijks enorm snel. Veel sneller dan verwacht. De ambitie van LikesXL is om online te adverteren voor iedereen mogelijk te maken. Dit met een minimale inspanning om zo een maandelijkse stabiel inkomen te creëren.

 

 

Hoe werkt LikesXL?

LikesXL geeft jou de mogelijkheid om een win-win te creëren. Je koopt dus bidpacks die €10 per stuk kosten. Die bidpacks leveren een dagelijks rendement op en zodra ze €11 waard zijn geworden (oftewel 10% rendement), zijn ze uitgewerkt.

Moet je daar iets voor doen?

Ja, maar heel weinig. In een paar minuten per dag klik je elke dag op 5 advertenties. Dit zijn advertenties van grote bedrijven maar ook van leden zoals jij en ik. Dat is alles.

Verdien je dan een passief inkomen met LikesXL?

Een passief inkomen verdienen is nooit een doel op zich. Wel kan het zijn dat je baalt van je huidige situatie. Een baan die je niet leuk vindt, een bedrijf dat je niet voldoende winst geeft, of je wilt simpelweg meer geld te besteden hebben.

Stel dat je heel graag meer vrijheid wilt. Meer vrije tijd, meer wilt doen waar jouw keuzes liggen. Maar je hebt niet een groot geldbedrag beschikbaar.

Dat hoeft helemaal niet!

Stel dat je bijvoorbeeld €500 beschikbaar hebt. En je wilt dit bedrag in een paar maanden tijd laten groeien tot, stel, €600. Die €100 winst kun je laten uitbetalen. Of je herinvesteert je opbrengst die na een paar maanden is uitgegroeid tot €720.

De keuze is aan jou. Het enige dat je daarvoor doet, is een aantal bidpacks kopen van €10 per stuk. Het advies is om met minimaal €500 te starten. Het verdiende geld kun je trouwens herinvesteren (vooral in het begin raadzaam) of je kunt het laten uitbetalen op een manier die jij wilt.

Misschien is in een programma als LikesXL stappen en zo aan een extra inkomen werken, een idee?

Passief inkomen verdienen via een simpel programma. Het werkt goed, wereldwijd, is snel groeiend en met goede support. Ook in Nederland is er een actieve supportgroep. Ik help je vanaf het begin.

Met LikesXL is er dus een heel mooi programma beschikbaar waarmee je een nagenoeg passief inkomen kunt verdienen. Ik zeg bewust ‘nagenoeg’ omdat je wel iets moet doen, en dat is die paar minuten per dag besteden aan het aanklikken van advertenties. Meer is het dan ook niet.

LikesXL: passief inkomen verdienen

Hoe werkt LikesXL?

Het systeem heet dus LikesXL en werkt wereldwijd. Grote merken als Coca Cola, Ikea en Mercedes hebben zich aan LikesXL verbonden. Zij plaatsen hun advertenties op dit systeem. Naast de deelnemers zoals ik (en jij misschien binnenkort ook) die hun eigen diensten en producten adverteren op LikesXL.

Zo werkt het:

  • Je koopt pakketten voor €10. Het slimst is het om bijvoorbeeld met 50 of 100 pakketten te beginnen.
  • je klikt elke dag op een paar advertenties
  • vervolgens verdien je elke dag.

Het verdienen gaat natuurlijk sneller als je meer pakketten koopt en als je anderen aanbeveelt via jouw unieke link. Dat laatste hoeft overigens niet. Hoe dan ook: met je opgebouwde geld heb je de keuze om meer pakketten te kopen voor nog snellere groei. Of je laat je opbrengst uitbetalen.

Hoe ik een passief inkomen verdien met LikesXL en wat mijn strategie is

Zelf ben ik in januari 2016 gestart met €1000, heb er daarna nog €830 ingelegd. Mijn strategie is om steeds 1/3 te laten uitbetalen en 2/3 te herinvesteren.

Op 7 april 2016 schreef ik het volgende over LikesXL:

‘Inmiddels heb ik 40 pakketten die in totaal elke dag ongeveer €20 opleveren. Ik volg de strategie om na 3 dagen €50 te herinvesteren en na 6 dagen €100 uit te laten betalen. De eerste €400 heb ik laten uitbetalen. Zo heb ik na ongeveer 4 maanden mijn inleg eruit. Vanaf dat moment zit er geen geld van mezelf meer in het systeem. En loop ik dus helemaal geen risico meer.’

Op 7 september 2016 schreef ik:

‘Nadat mijn inleg is blijven groeien en ik een team heb opgebouwd van een paar enthousiastelingen net zoals ik, is het aantal pakketten in LikesXL aangegroeid tot 122. Mijn hele inleg heb ik er 2 maanden geleden uitgehaald. Met de winst bouw ik nu door volgens de strategie: 1/3 opnemen, 2/3 herinvesteren.’

Op 2 november 2017 schreef ik:

‘Het was een tijdje rustig omdat LikesXL flink aan de slag ging met een nieuwe aanpak en nieuwe verdienmogelijkheden. De pakketten zijn inmiddels voor €10 te koop. Voor het rendement maakt het niet uit: het is nog altijd 10%. Nog steeds werk ik met de opgebouwde winst omdat ik mijn eigen geld er al lang uit had gehaald. Ik blijf doorbouwen in die winst maar ook in het verder uitbouwen van mijn team.’

Passief inkomen verdienen met LikesXL: hoeveel kun je ermee verdienen?

Met elk pakket van €10 verdien je in een paar maanden €11 terug. Dat is dus 110% opbrengst met een passief inkomen van 10%.

 

LikesXL

 

Tot nu toe heb ik het met je gehad over 2 manieren van geld verdienen via LikesXL. En er is nog meer!

 

Promoot zelf LIKESXL

Er is dus nog een extra mogelijkheid om geld te verdienen met LikesXL. En dat is dat je andere mensen vertelt over LikesXL. Zodat zij zich met jouw unieke link kunnen inschrijven. Jij verdient commissie. Elke keer dat degene onder jou een pakket koopt, verdien jij daar geld mee. Je kiest zelf over hoeveel lagen je wilt verdienen. Dat kan zelfs tot 5 lagen diep.

Zo… en nu aan de slag.

In deze korte video laat ik je zien hoe je de eerste stap zet, namelijk het registreren in LikesXL.

LikesXL

 

likesxl

Comment Section

9 reacties op “LikesXL: meer bezoekers naar je website. En een (extra) inkomen.


Door huisman op 10 april 2017

vraag hoe krijg ik mijn invest terug betaald


Door Saskia Bussink op 12 mei 2017

Dag Jan, in LikesXL verdien je je investering terug via de dagelijkse winst. Die winst kun je op verschillende manieren laten uitbetalen.
Succes, groet Saskia Bussink


Door Jan op 25 juli 2017

op welke manieren ?


Door Saskia Bussink op 21 augustus 2017

Dag Jan, gaat je vraag over op welke manieren je via likesxl geld verdient? LikesXL verdient geld door o.a. de online veilingen en advertenties. Je klikt dagelijks een paar advertenties en zo verdienen de deelnemers geld. Je opgebouwde tegoed kun je gemakkelijk laten uitbetalen of je herinvesteert het voor extra groei. Hopelijk beantwoord dit je vraag. Zo niet, laat het me weten. Groet, Saskia Bussink https://www.slimgeldinvesteren.nl


Door JAN op 10 november 2017

IK BEN ER NOG NIET UIT,HOE HET GAAT MET UITBETALING


Door Peter op 2 januari 2018

P.vandermunnik@hotmail.com. email me. Ik zit vanav het begin in likes xl en leg ik het haarfijn uit. Ik heb zelf al tienduizenden rraan verdient


Door Edith op 16 februari 2018

Goedemiddag,
Klopt het dat de uitbetaling niet in euro’s is?


Door jan Hulshoff op 4 december 2018

kunt u mij uitleggen hoe hoe likesXL gaat uit betalen


Door Edith op 16 februari 2018

Deze reacties zijn al oud; Werkt dit systeem nog steeds? Klopt het dat je niet in euro’s wordt uitbetaald?

Plaats een reactie


*