Over Slim Geld Investeren en Saskia Bussink

'Met een automatische cashflow geniet je in volle vrijheid'

Missie & Achtergrond

Saskia Bussink

Ik ben Saskia Bussink, woon in Apeldoorn en ik ben al sinds 2010 bezig met passief inkomen en financiële vrijheid. Mijn missie is dat ik vanuit vrijheid, plezier en verbinding anderen help om financieel vrij te zijn via een passief inkomen.


In deze afgelopen jaren heb ik veel uitgeprobeerd. Ik heb diverse trainingen gevolgd, veel geld geïnvesteerd en er een hoop tijd en energie in gestopt. Inmiddels ben ik zover gekomen, dat ik, na 5 jaar, in 2018 financieel vrij ben. Dat betekent dat ik al mijn vaste lasten in Nederland kan betalen met de automatische geldstroom uit mijn vastgoed en online programma's. Als ik het kan, kun jij het ook!


De reden dat ik deze site heb gemaakt, is dat ik mensen zoals jij graag wil helpen op het mooie pad naar financiële vrijheid. Hoe mooi zou het zijn dat je net als ik jouw doelen voor je financiële vrijheid bereikt?


Om jou goed te kunnen helpen, deel ik hier veel persoonlijke ervaringen met je. Ik vertel je ook wat ik de afgelopen jaren door vallen en opstaan heb ontdekt.


Als ik iets met je deel wat jouw interesse wekt, lees dan vooral nog meer op mijn site. Ik houd er enorm van om over financiële vrijheid en passief inkomen te praten. Als jij iets interessants hebt wat je met mij op dit vlak wilt delen, schroom niet om het met mij te delen! Ik houd ervan om feedback te krijgen en te blijven groeien.


Dus.. nog even terug naar mij

Ik ben geboren in 1966 en ik ben een alleenwonende moeder met 2 puberkinderen. Sinds 13 jaar ben ik gescheiden en ik heb altijd voor mijn eigen inkomen gezorgd. In mijn hele leven heb ik nog nooit een uitkering gehad en alimentatie kreeg ik niet.

Ik had 24 jaar lang een baan bij de Rijksoverheid. Helemaal niet slecht. Met een achtergrond in de ICT groeide ik snel door naar een managementfunctie. Mijn salaris, later als Human Resourcemanager, was goed, ik had allerlei mogelijkheden om me te ontwikkelen, het kon eigenlijk niet op.


Toch was ik niet gelukkig met maandelijks ruim geld op mijn rekening waar ik altijd genoeg aan overhield. Uiteindelijk kwam er een kans voorbij en ik nam ontslag. Ik begon voor mezelf. Dat was één van de beste beslissingen uit mijn leven.


Ik ontdekte dat er één ding veel belangrijker was dan geld verdienen op zich: mijn mindset. Zolang ik bleef denken op de oude, mij niet helpende manier, zou er niets veranderen. Mijn oude idee was dat ik ervoor moest zorgen dat ik flink veel reserves had zodat ik daar eventueel van kon leven, mocht dat nodig zijn. Op zich was die gedachte niet verkeerd.


Via-via kwam ik in 2013 op het National Achievers Congress terecht. Daar kwamen vele sprekers over passief inkomen en financiële vrijheid. Onder andere Robert Kiyosaki met zijn vrouw. Ik vond het geweldig. Eén training sprong er voor mij direct uit. Deze ging over investeren in vastgoed in Engeland. Een maand later volgde ik de 3-daagse training en nog eens 3 maanden later reisde ik naar Londen om van mijn ervaren mentor te leren.


En zo begonnen er voor mij eindelijk nieuwe mogelijkheden te ontstaan. Ik kocht In Engeland mijn eerste flat om te verhuren. En mijn eerste maandelijkse passieve inkomen ontstond. Ook leerde ik hoe ik investeerders aan me kon binden waarmee ik de volgende flat kon kopen.


Inmiddels combineer ik professioneel investeren in vastgoed met reizen, online werken en het geven van trainingen om ook te leren investeren in property in Engeland. Daarover gaat mijn andere site, www.saskiabussink.com.


Als jij ondersteuning nodig hebt op het gebied van financiële vrijheid en passief inkomen, kom ik graag met je in contact. Laat hieronder je reactie achter en bezoek mijn site regelmatig. Ik deel steeds nieuwe informatie en inzichten met je. Er zit vast veel interessants voor je bij!


In ieder geval wens ik jou het beste op je pad naar financiële vrijheid. En dank je wel voor je tijd.

Groet,

Saskia Bussink

Oprichtster van Slim Geld Investeren